<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker: Slik kan du doble pengene dine

Meglerhus forteller i dag investorer om en aksje som bør kunne stige over 85 prosent.

  Publisert 21. apr. 2009 kl. 14.13
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.26
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 136 ord
  Scanpix / Scanpix

  EDB Business Partner har i dag lagt frem sine Q1-tall, noe som har fått analytikerne i DnB NOR Markets til å gjenta sin kjøpsanbefaling på aksjen.-Vi hadde på forhånd et estimat på 1.940 millioner kroner for omsetningen og 114 millioner kroner i EBIT. Fasiten for kvartalet ble en topplinje på 1.936 millioner kroner og en EBIT på 105 millioner kroner. Selskapet er ikke fornøyd med en EBITA-nedgang på 22 prosent i forhold til tilsvarende kvartal i fjor og vil iverksette kostnadskutt på NOK 400 mill. Dette innebærer både en reduksjon i antall innleide konsulenter og i antall fast ansatte, sier analytikeren.DnB NOR Markets opererer med et kursmål på 25 kroner pr aksje, mens EDB-aksjen nå omsettes for 13,50 kroner (-4,93 prosent) på Oslo Børs. Dersom kursmålet skal innfris, må verdien på selskapet øke med 85,2 prosent.