<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Da er resultatene klare

Clavis Pharma venter på flere testresultater.

  Publisert 23. apr. 2009 kl. 10.34
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.30
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 85 ord
  Foto: HegnarOnline

  I forbindelse med en presentasjon i London torsdag opplyste Clavis Pharma at selskapet venter resultatet fra den kliniske fase ii-testingen av intravenøs CP-4126 i løpet av tredje kvartal 2010, melder TDN Finans.Videre opplyses det at de fullstendige testresultatene for fase II-studiet av elacytarabine (CP-4055) ventes å være klare innen utgangen av inneværende kvartal og at fase III-studie for dett legemiddelet ventes å være klart til oppstart i fjerde kvartal.Ifølge nyhetsbyrået ventes resultatene for de prekliniske testene av CP-4200 å være klare i fjerde kvartal 2009.