<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Derfor stiger aksjen mens Oslo Børs straffes

I dag er det mange aksjonærer på Oslo Børs som får seg en kalddusj. I RCCL gleder de seg over en solid kursoppgang. Analytiker forklarer.

    Publisert 20. apr. 2009 kl. 15.29
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.24
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 99 ord

    Selv om hovedindeksen på Oslo Børs faller 3,01 prosent til 283,03 poeng kan aksjonærene i cruiserederiet RCCL glede seg over en kursoppgang på 3,68 prosent.- Aksjen har steget mye i den seneste tiden fordi utsiktene for cruisemarkedet ikke ser like ille ut som tidligere fryktet i tillegg til redusert sannsynlighet for en emisjon. Nå er det fokus på kvartalstallene som kommer på torsdag og det er nok en del investorer som posisjonerer seg før tallene, sier analytiker Klaus Hatlebrekke i DnB NOR Markets til TDN Finans.DnB NOR Markets har en kjøpsanbefaling på aksjen med et kursmål på 80 kroner.