<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Dette har fremstått som rene Kinderegget

Forvalter Peter Warren snakker som Kinderegg, den lange og korte historikken og investeringer som er kraftig undervurdert.

  Publisert 17. apr. 2009 kl. 15.10
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.21
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 153 ord
  Peter Warren - Foto: Finansavisen

  Peter Warren tar i foreløpig siste utgave av sin finansblogg opp blant annet statsobligasjoner.- Statsobligasjoner har de 15 siste årene vært rene Kinderegget. Ser man på den lange og korte historikken som her er presentert, både med hensyn til korrelasjon og avkastning, er det mye som tyder på at statsobligasjoner både som investering og diversifiseringsalternativ av mange har vært kraftig undervurdert, skriver Warren.Slik situasjonen er nå, mener imidlertid Warren at statsobligasjoner kan være for risikable.- Mitt ydmyke syn fra hvor vi står nå vil være at avkastningen på de fleste statsobligasjoner for tiden er så lav at man ikke får betalt for risikoen, verken mot konkurs (land har faktisk gått konkurs tidligere) eller fremtidig inflasjon (kursfall). Inflasjon er i øyeblikket riktignok en ønsketenkning og ikke en realitet. Timing blir derfor her et viktig element, noe det synes å herske en bred enighet om at er umulig, skriver forvalteren.Les hele Peter Warrens finansblogg her!