<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dette skjer i dag - vil dette sjokkere markedet?

Torsdag legger et knippe norske selskaper frem sine tall for første kvartal. I tillegg kommer det fersk statistikk fra USA som kan påvirker markedet.

  Publisert 23. apr. 2009 kl. 05.35
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.29
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 193 ord
  En trader på NYSE - Foto: Scanpix

  RCCL, Norwegian og Tandberg er tre av de selskapene som legger frem ferske tall torsdag.I tillegg kommer det blant annet fersk statistikk for jobless claims i USA.Her er alle dagens hendelser:Resultatfremleggelser:- Royal Caribbean Cruises: Resultat per 1. kvartal, telefonkonferanse kl 16:00- Norwegian Air Shuttle: Resultat pr 1. kvartal, presentasjon kl 08:30 DnB Nors lokaler på Aker Brygge- Belships: Resultat per 1. kvartal- Tandberg: Resultat per 1. kvartal- Star Reefers Inc.: Resultat per 1. kvartal- ContextVision: Resultat per 1. kvartal, presentasjon på webcast kl 09:00Statistikk: - Frankrike: PMI, foreløpig, april kl 09:00- Frankrike: PMI tjenester, foreløpig, april kl 09:00- Tysklan: PMI, foreløpig, april kl 09:30- Sverige: Arbeidsledighet mars kl 09:30- Tyskland: PMI tjenester, foreløpig, april kl 09:30- ØMU: PMI, foreløpig, april kl 10:00- ØMU: PMI tjenester, foreløpig, april kl 10:00- ØMU: Industriordre februar kl 11:00- USA: Jobless claims uketall kl 14:30- USA: Bruktboligsalg mars kl 16:00Få også med deg Market Watch sin eminente oversikt her!Utenlandske:- ABB, Amazon.com, CF Industries, ConocoPhillips, Credit Suisse, Diamond Offshore, EMC, Eni, Ensco, MEMC, Microsoft, National Oilwell Varco, Potash Corporation of Saskatchewan, Stora Enso, SunPower, SwedbankAnnet:- Norges Bank: Sentralbanksjef Svein Gjedrem holder foredrag i regi av Bergen Næringsråd, Bergen, kl 17:45.