<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Disse kan overta Vollvik-luksus på billigsalg

Investor Idar Vollvik kan gå på bolig-smell når han nå flytter fra Spania til Norge.

  Publisert 23. apr. 2009 kl. 07.55
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.29
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 114 ord
  Idar Vollvik - Chess-gründer og ivrig investor - Foto: Scanpix

  Idar Vollvik tar snart med seg familien og flytter fra Spania til Norge. Samtidig forsøker han å dekke utestående krav og nye forretningsplaner delvis med boligsalg i Marbella, skriver Finansavisen torsdag.Den norske boligmegleren Heidi Ch. Bråteng i Segarra & Bråteng har fått salgsoppdraget. Hun håper på russiske kjøpere når Idar Vollvik nå flytter hjem til Norge.- Hittil har vi hatt kontakt med enkelte interessenter fra Russland. Det er de som dominerer markedet, sier Bråteng.Men det kan vise seg å bli tøft for Vollvik å få den prisen han er ute etter på sin bolig.- Det finnes veldig mye ute for salg nå. Selv de beste boligene har falt 10-20 prosent i pris, sier Bråteng.