<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Faktor henter 225 millioner kroner

Faktor Eiendom har inngått avtale som gir dem minimum 225 millioner kroner i frisk kapital.

  Publisert 17. apr. 2009 kl. 13.24
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.21
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 103 ord
  Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix

  Selskapet Faktor Eiendom har nå inngått en avtale med DnB Nor Bank og gründerne av selskapet Lasse Fosby og Rune Kilebu.Avtalen gjelder garanti om en garantert emisjon på minimum 150 millioner kroner, samt økt opplåning, opplyses det om i en melding fredag.Avtalen innebærer økt opplåning på konsernets eiendommer og forlengelse av løpetid ut 2012.Sammen med emisjonen vil det gi konsernet en likviditetstilførsel på minimum 225 millioner kroner. Arbeidet med emisjonen er igangsatt og vil bli gjennomført i løpet av mai.Les hele meldingen fra Faktor her!Fredag er Faktor opp 1,52 prosent til 2 kroner. Aksjen er imidlertid falt over 32 prosent siste tre måneder.