<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Forferdelige USA-tall sender Oslo Børs i minus

Morgan Stanley leverer tall som er langt under det markedet forventet seg. Oslo Børs faller kontant på tallene. (Oppdatert)

  Publisert 22. apr. 2009 kl. 14.30
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.28
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 165 ord
  To tradere på New York Stock Exchange - Foto: Scanpix

  Morgan Stanley melder onsdag at de har levert et resultat per aksje fra videreført virksomhet på -0,57 dollar i regnskapsmessig første kvartal 2009.Fasit for tilsvarende periode i fjor var på 1,26 dollar.Ifølge Bloomberg var det ventet en eps på -0,08 dollar.Resultatet var inklusive 331 millioner dollar i en skattefordel, eller 33 cent pr aksje.Omsetningen landet på 3,0 milliarder dollar, noe som tilsvarer en nedgang på 62 prosent sammenlignet med samme periode året før.Selskapet kutter utbytte til 0,05 dollar per aksje fra 0,27 dollar, melder TDN Finans.- Morgan Stanley ville faktisk ha gått i pluss i kvartalet hadde det ikke vært for den dramatiske bedringen i våre kredittspreader - noe som er en viktig positiv utvikling, men som hadde en kortsiktig negativ effekt på våre inntekter, sier konsernsjef John Mack i en kommentar.Oslo Børs reagerte kontant rett ned på tallene. Hovedindeksen står nå i 237,24, ned 0,30 prosent. Man var opp før Morgen Stanley-tallene kom.Klokken 15.19 er Oslo Børs fremdeles ned - 0,42 prosent til 236,96.