<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Rett ned på Oslo Børs

Pilene peker ned på Oslo Børs onsdag ettermiddag. (Oppdatert)

    Publisert 22. apr. 2009 kl. 14.28
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.28
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 159 ord

    Nedgang preger Oslo Børs onsdag ettermiddag. I skrivende stund står hovedindeksen i 236,50, ned 0,61 prosent.I 14.00-tiden presenterte Morgan Stanley tall for første kvartal.Morgan Stanley leverte et resultat per aksje fra videreført virksomhet på -0,57 dollar i regnskapsmessig første kvartal 2009.Fasit for tilsvarende periode i fjor var på 1,26 dollar.Ifølge Bloomberg var det ventet en eps på -0,08 dollar.Dagens taper er sålangt Thin Film, ned 53,4 prosent, til 1,35 kroner.Dagens vinner så langt er Scandinavian Property, opp 35,26 prosent, til 2,57 kroner.Et fat nordsjøolje (juni-levering) står i 49,90 dollar, opp 0,08 prosent.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.