<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sevan Marine henter inn penger

Luxor Capital Partners tegner seg for 12 millioner dollar i et konvertibelt obligasjonslån utstedt av Sevan Marine

  Publisert 17. apr. 2009 kl. 17.54
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.21
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 98 ord
  Foto: Finansavisen

  Luxor Capital Partners, LP og Luxor Capital Partners Offshore eller selskaper tilsluttet Luxoer tegner seg for 12 millioner dollar i et konvertibelt obligasjonslån som styret i Sevan Marine bestemte å utstede fredag.Det opplyses i en melding fredag, skriver TDN Finans.Luxor vil i tillegg tegne seg for nye 12 millioner dollar samt at det har rett til å tegne seg for ytterligere lån til en verdi på inntil 24 millioner dollar innen 30 dager etter en ekstraordinær generalforsamling som skal holdes 4. mai 2009. Fristen kan bli forlenget til 60 dager.Tegningen er avhengig av godkjennelse fra aksjonærene på generalforsamlingen.