<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Vi kommer til å se en EPS-massakre

Meglerhuset Nordea Markets kutter kursmålet på børsruggen til 120 kroner og mener fortsatt man bare kan kvitte seg med Yara-aksjen.

    Publisert 24. apr. 2009 kl. 12.49
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.33
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 106 ord

    Meglerhuset Nordea Markets reduserer sitt kursmål på Yara International-aksjen til 120 kroner. Tidligere kursmål var 130 kroner.Salgsanbefalingen blir samtidig opprettholdt.Analytiker Morten Normann mener i likhet med en rekke andre at Yaras markedsutsikter vil svekkes ytterligere i tiden som kommer.- De seneste ukene har nitrogengjødselprisene falt videre. Ureaprisene svinger i øyeblikket under 240 dollar pr tonn, men de virkelige endringene er for nitrater. CAN-prisene er under betydelig press og vi har hørt om priser rundt 180 dollar tonnet, rundt 100 dollar pr tonn under listepris, skriver Nordea Markets i en fersk oppdatering.De tror vi kommer til å se en "EPS-massakre" de kommende kvartalene om disse prisnivåene vedvarer.