<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Aksjene falt i USA

Det endte noe ned for aksjene i USA, men oljesektoren holdt seg sterk gjennom handelsdagen.

  Publisert 10. juni 2009 kl. 22.59
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 17.45
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 237 ord
  En trader på NYSE studerer en skjerm - Foto: AP

  Dow Jones endte ned 0,27 prosent til 8.739, S&P 500 falt 0,35 prosent til 939, mens Nasdaq falt 0,38 prosent til 1.853.Olje Et fat nordsjøolje med leveranse i juli ble omsatt for 70,80 dollar ved stengetid. WTI-oljen ble omsatt på 71,41 dollar per fat.De amerikanske oljelagrene falt med 4,4 millioner fat til 361,6 millioner fat sist uke, mens de var ventet å falle med 0,4 millioner fat, ifølge Reuters.Første kommentar fra DnB NOR Markets var: BullishOljeserviceindeksen (OSX) falt 1,05 prosent, mens oljeindeksen (XOI) steg 0,59 prosent i dag.Chrysler Den italienske bilprodusenten Fiat undertegnet onsdag en avtale om kjøp av amerikanske Chrysler.- Dette er en svært betydningsfull dag, ikke bare for Chrysler og selskapets trofaste ansatte, men for den globale bilindustrien som helhet, sier Fiats administrerende direktør Sergio Marchionne.Han overtar nå som sjef i Chrysler, som nå skal gjenoppstå som et mindre, men mer levedyktig selskap.Ford-aksjen steg 1,28 prosent, General Motors steg 6 prosent, Nissan steg 1,38 prosent, mens Daimler steg 1,69 prosent.Mer om det som skjedde på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.