<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hemmelig Norske Skog-agenda

Norske Skog holder sakslista hemmelig foran styremøtet på Skogn i Nord-Trøndelag onsdag og torsdag - og kommenterer ikke spekulasjoner om nedlegging av fabrikker.

  Publisert 9. juni 2009 kl. 16.17
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 17.43
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 108 ord
  Foto: Scanpix

  Én av de mest konkrete spekulasjonene ble publisert sist fredag da VG mente å vite at Unionen solgte sin 6 prosents aksjepost i Norske Skog fordi investorene Petter Stordalen og Øystein Stray Spetalen ikke orker å stå til ansvar for en ny norsk bedriftsnedleggelse.- Vi bruker aldri å publisere styrets agenda. Styremøtet på Skogn holdes som ledd i vanlig praksis med et to dagers styremøte i juni. Agendaen kommenterer vi aldri, sier direktør Jarle Langfjæran til NTB.- At noen spekulerer, har jeg ingen kommentar til, sier Paul Kristiansen til NTB. Han er hovedtillitsvalgt på Norske Skog Saugbrugs i Halden, og én av de ansattes tre representanter i styret.