<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Her er de aller rikestes største aksje-frykt

Verdens mest velstående investorer har talt. Her er deres frykt hva gjelder aksje-markedet fremover.

    Publisert 16. juni 2009 kl. 08.22
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 17.54
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 147 ord

    En fersk undersøkelse viser at verdens rike fremdeles frykter aksje-smell, skriver Finansavisen tirsdag.Mer enn to tredeler av de 2.100 personene som ble deltok i undersøkelsen mente at risikoen for kursfall er for høy til å sitte med aksjer.Oppsiktsvekkende trodde hele 90 prosent at det likevel gikk an å tjene godt med penger i dagens marked.Spørreundersøkelsen, som ble offentliggjort i går, var bestilt av britiske Barclays' privatbank i Sveits. Mellom mars og mai i år samlet The Economist Intelligence Unit inn svar fra folk med mellom en halv million og 30 millioner britiske pund i investeringer.- Det store flertallet av våre kunder skjønner at det basert på historiske mål finnes mange muligheter i markedet. Men de har vanskelig for å bedømme om en ny finansiell storm er på vei, og derfor er de ikke klare til å foreta seg noe, kommenterer privatbankens adm. direktør, Philippe Sednaoui, til Bloomberg.