<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Her kan det være mye penger å tjene

Aksjesjef Håkon Persen Søderstrøm i Danske Capital forteller hva han har spesielt stor tro på fremover.

  Publisert 16. juni 2009 kl. 08.42
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 17.54
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 124 ord
  En trader på gulvet på NYSE - Foto: AP

  Aksjesjef Håkon Persen Søderstrøm i Danske Capital har stor tro på børsen fremover, men tror man kan få se korreksjoner underveis, skriver Finansavisen tirsdag.- Svakhetene i realøkonomien internasjonalt er ikke borte, selv om vi nå ser mer optimisme blant markedsaktørene. Etter en så sterk børsoppgang som vi har hatt de siste tre månedene, bør vi være forberedt på korreksjoner og mer sideveis bevegelser i aksjemarkedet, sier han.Aksjesjefen mener makrotall tyder på at store deler av Asia er på vei ut av nedgangskonjunkturen, mens USA og Europa fortsatt har en lang vei å gå før økonomiene her kan friskmeldes.Han mener fremdeles at eksponering mot følgende sektorer kan være lurt:- Olje- Energi- RåvarerLes hele intervjuet med aksjesjef Håkon Persen Søderstrøm i Danske Capital i dagens Finansavisen.