<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Krisetiltak

Nordeas sjeføkonom Steinar Juel kommenterer G8-landenes ekstraordinære krisetiltak.

  Publisert 15. juni 2009 kl. 11.52
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 17.52
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 86 ord
  Scanpix / Scanpix

  I dagens morgenrapport fra Nordea ser sjeføkonom Steinar Juel nærmere på helgens G8-møte i Italia.- G8 finansministerne som i helgen møttes i Italia signaliserte at de nå vil begynne å tenke på hvordan de skal rulle tilbake alle de ekstraordinære krisetiltakene. De uttrykte tilfredshet med at noen indikatorer nå har begynt å vende opp, men mener det fortsatt er betydelig risiko knyttet til den økonomiske utviklingen fremover, sier Juel.- De bekreftet videre at forpliktelsene om å sikre finanssystemet, inklusive "systemically important institutions" ligger fast, avslutter Juel.