<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Megler om utviklingen videre

- Jeg tror det kommer bedre muligheter i tiden fremover til å ta lange posisjoner, sier megler.

  Publisert 12. juni 2009 kl. 13.29
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 17.49
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 94 ord
  Foto: Finansavisen

  Oslo Børs faller svakt fredag ettermiddag, og i skrivende stund står hovedindeksen i 308,45, ned 0,15 prosent.- Jeg tror markedet vil bli ganske rolig resten av dagen og det er nok mange som sikrer gevinst før helgen etter at markedet har steget mye den seneste tiden, sier en megler til TDN Finans.Han er ifølge nyhetsbyrået usikker på den videre utviklingen i det korte bildet.- Jeg gjør stort sett korte handler og er litt forsiktig med å kjøpe for lange penger, jeg tror det kommer bedre muligheter i tiden fremover til å ta lange posisjoner.