<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tre aksjetips og en shortkandidat

- Ri børsen til det sier stopp, sier meglersjef, som anbefaler tre aksjer på Oslo Børs. En fjerde aksje anbefaler han å shorte.

  Publisert 12. juni 2009 kl. 09.34
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 17.49
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 130 ord
  En meget fornøyd trader feirer oppgang - Foto: AP

  Meglersjef Truls Andreassen i Storm Securities tror på et fortsatt sterkt aksjemarked fremover.- Jeg tror det beste man kan gjøre i markedet er å ri longsiden til det sier stopp. Om det er på 310 eller 380 poeng får historien vise, men å prøve å være smart ved å selge seg ut tidlig eller shorte det brede markedet tror vi er en dårlig strategi, sier han til Finansavisen.Andreassen trekker overfor avisen frem Lighthouse Caledonia og Marine Harvest som de største kjøpskandidatene.- Lighthouse er den billigste fiskeaksjen på Oslo Børs målt i markedsverdi per kilo, sier han.Som en mer spekulativ kjøpsanbefaling tar Andreassen inn Frontline i porteføljen, mens Norske Skog en en stor shortkandidat.- Selg deg ut eller sitt short til emisjonen er gjort eller selskapet møter i skifteretten, anbefaler han.