<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Aksjen har gitt nytt kjøpssignal

- Aksjen har dannet en stigende trend og gitt nytt kjøpssignal, skriver meglerhus i rapport om Norsk Hydro-aksjen.

  Publisert 6. aug. 2009 kl. 12.28
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 19.00
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 97 ord
  Analysesjef Thomas Nygård og Adm. Dir. Oddbjørn Hollen i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme

  I sin morgenrapport torsdag omtaler meglerhuset Christiania Securities Norsk Hydro-aksjen.De mener aksjen nå kan være et attraktivt kjøp, og har gitt den en kjøpsanbefaling.- Norsk Hydro har dannet en stigende trend og gitt nytt kjøpssignal ved brudd opp gjennom motstand ved ca. 35-35,50 kroner. Noe motstand ved 40 kroner, men videre oppgang indikeres. Konkurrenten Alcoa i USA har også gitt et kraftig teknisk kjøpssignal og aluminiumsprisen ligger i en sterkt stigende trend. Vi gir kjøpsanbefaling med kursmål 44 kroner og stop loss 34,50 kroner, skriver meglerhuset i rapporten.Norsk Hydro-aksjen er torsdag opp 1 prosent til 37,40 kroner.