<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analysesjef: Kjøp

Analysesjef Bjørn Inge Pettersen venter kursoppgang og anbefaler kjøp av aksjer i Wilh. Wilhelmsen.

    Publisert 4. aug. 2009 kl. 09.21
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.57
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 178 ord

    I dagens morgenrapport fra TrendTech Securities rykker analysesjef Bjørn Inge Pettersen ut med en kjøpsanbefaling på Wilh. Wilhelmsen.- Wilh. Wilhelmsen viser en positiv utvikling innenfor en stigende trend og signaliserer videre oppgang på sikt innenfor denne. Aksjen vender nå oppover igjen etter å ha vært nede og testet støttenivået ved nedre trendlinje i den stigende trenden, sier Pettersen.- Aksjen har nå også gitt nytt kjøpssignal fra en triangelformasjon og signaliserer med dette videre oppgang i tiden fremover. Potensialet fra denne triangel formasjonen sammenfaller med potensialet på kort sikt innenfor den stigende trendkanalen, opp mot 135-140 kroner på et par måneders sikt. Ser vi på ukediagrammet så ser vi at det ellers ligger lite motstand før opp mot 150-nivået, sier analysesjefen.- Ut i fra det positive tekniske bilde Wilh. Wilhelmsen-aksjen nå viser så vurderer vi aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå. Vi ser et kortsiktig (1-3 måneder) potensial for aksjen opp mot 135-140 kroner. Vi anbefaler gjerne å ha stop-loss ved brudd ned fra den stigende trenden, rundt 100 kroner, avslutter Pettersen.Mandag sluttet aksjen på 115 kroner.