<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Cisco Systems leverer bedre enn ventet

Selskapet Cisco Systems har lagt frem ferske kvartalstall. De er bedre enn analytikerne ventet på forhånd.

    Publisert 6. aug. 2009 kl. 07.00
    Oppdatert 6. aug. 2009 klokken 07.00
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 179 ord

    Cisco Systems meldte etter børsslutt i USA onsdag at de fikk et resultat på 0,31 dollar per aksje eksklusive ekstraordinære poster i regnskapsmessig fjerde kvartal 2009, som ble avsluttet i juli.Fasit for tilsvarende periode i fjor var på 0,40 dollar per aksje. Omsetningen ble 8,5 milliarder dollar i kvartalet (10,4).Det var på forhånd ventet et resultat på 0,28 dollar per aksje og en omsetning på 8,5 milliarder dollar, ifølge estimater innhentet av Thomson Financial.- Vi så en rekke positive tegn i økonomien og i vår virksomhet i dette kvartalet, særlig når vi sammenligner kvartal-over-kvartal ordretrendene. Hvis vi fortsetter å se disse positive trekkene de neste ett til to kvartalene tror vi det er en god mulighet for at vi kan se tilbake og at vendepunktet i vår virksomhet var i fjerde kvartal, sier konsernsjef John Chambers i Cisco i en kommentar.Ifølge Cisco ventes det en negativ salgsvekst på 15-17 prosent i regnskapsmessig første kvartal.Cisco falt 1,2 prosent til 22,17 dollar i ordinær handel og falt med 3,4 prosent til 21,41 dollar i etterbørshandelen.Les hele rapporten fra Cisco Systems her!