<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dagens kjøpskandidat

-Telenor viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Videre positiv utvikling indikeres, skriver Investtech.

  Publisert 7. aug. 2009 kl. 13.23
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 19.02
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 117 ord
  Telenor direktør Jon Fredrik Baksaas - Foto: Scanpix

  I analysenytt fra Investtech beskrives Telenor som en kjøpskandidat.- Telenor viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Videre positiv utvikling indikeres, og det ligger støtte ned mot gulvet av kanalen. Ga kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 49,30 kroner. Videre oppgang til 64,87 kroner eller mer er signalisert, skriver Investtech.- Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca. 55,00 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 55,00 kroner ved reaksjoner tilbake. RSI er overkjøpt, noe som indikerer at en kortsiktig reaksjon ned snart bør komme. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt, skriver Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 55,89 kroner, ned 2,51 prosent.