<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dagens kjøpskandidat

Investtech venter kursoppgang og anbefaler kjøp av aksjer i Norwegian Property.

    Publisert 6. aug. 2009 kl. 09.11
    Oppdatert 6. aug. 2009 klokken 09.11
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 120 ord

    I analysenytt fra Investtech beskrives Norwegian Property som en kjøpskandidat.- Norwegian Property har brutt den fallende trenden, noe som i første omgang indikerer svakere falltakt. Har brutt gjennom taket ved 6,28 kroner i en rektangelformasjon. Etablert brudd vil signalisere videre oppgang til 7,00 kroner eller mer. Aksjen ligger mellom støtten ved ca. 5,80 kroner og motstanden ved ca. 8,00 kroner og etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning, skriver Investtech.- Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som kan være et tidlig signal om innledning av en stigende trend også for kursen. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, skriver Investtech.