<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

De fleste anbefaler TGS-kjøp

Bør du kjøpe TGS-Nopec aksjer før tallene, eller er alt hentet ut?

    Publisert 4. aug. 2009 kl. 12.51
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.57
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 112 ord

    Torsdag den 6. august legger TGS-Nopec frem tallene for andre kvartal 2009, og det er en stor overvekt av kjøpsanbefalinger på aksjen.10 analytikere anbefaler kjøp, 4 anbefaler hold, mens kun 2 anbefaler salg av aksjen. Snitt kursmål for de 16 analytikerne er 72 kroner, ifølge statistikkverktøyet FactSet.Oppsidepotensialet er da i snitt så godt som hentet inn, ettersom siste notering for aksjen er på 70,19 kroner.Kun to analytikere har oppdatert sine analyser de siste 100 dagene. ABG Sundal Collier har nedjustert sine estimater, mens Pareto Securities har oppjustert noe.Paretos langsiktige kursmål for TGS er på 82,80 kroner, mens ABG Sundal Collier ligger midt i feltet med et kursmål på 72,30 kroner, ifølge FactSet.