<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dette skjer i dag - fire markeder stengt

Dagens finansielle begivenheter, med en rekke makrotall og ett børsnotert selskap med kvartalstall.

    Publisert 3. aug. 2009 kl. 06.38
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.55
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 62 ord

    Apptix legger frem tall for andre kvartal Kl. 08:00, Felix.Lavpriskjeden Cosco legger frem tall i USA.Makro:Tyksland: Salgstall forbrukerprodukter - les mer om forventningene her Australia: Handelstall forbrukerprodukter - les mer om forventningene her Sverige: Produsent PMISpania: ArbeidsledighetDanmark: Salgstall forbrukerprodukterSveits: Produsent PMIUSA: Salgstall motorbransjenEU: Produsent PMIUSA: Entreprenør forbrukUSA: ISM produsent-indeks - les mer om forventningene herDiverse:Canada, Island, Australia (Sydney) og Irland har stengt pga. helligdag