<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Forvalterens heteste aksjetips

Sigma-forvalter Jan Gabrielsen tror børsen skal videre opp. Her er tre favorittaksjer.

  Publisert 5. aug. 2009 kl. 06.27
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.58
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 128 ord
  Foto: Scanpix

  Sigma-forvalter Jan Gabrielsen mener positive makrotall vil drive børsen videre, selv om man på kort sikt kan få en korreksjon.- Den nordiske børsindeksen er opp over 13 prosent siden 10. juli og aksjemarkedene er modne for en korreksjon i det helt korte bildet, sier porteføljeforvalteren til Finansavisen.- Et gammelt ordtak i aksjemarkedet sier at «bull markets climb a wall of worry». Utfordringen for investorer er at man ikke kan vente til man er sikker på at alt går bra. Hvis man skal vente til man ser at arbeidsledigheten topper ut og at selskapene igjen presenterer topplinjevekst år over år, vil børsindeksene være på helt andre nivåer, sier Gabrielsen.Forvalteren trekker frem fem gode kjøp, deriblant Sevan Marine, PGS og Norsk Hydro.Du finner alle anbefalingene i dagens utgave av Finansavisen