<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Jeg er bullish. Indikatorene ser gode ut

Aksjesjef i Nordea, Alexander Åbyholm, mener de som satset på kursfall i sommer er blitt tatt med buksene nede. Nå er han bullish.

  Publisert 4. aug. 2009 kl. 08.28
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.57
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 142 ord
  En aksjetrader på NYSE - Foto: AP

  - Jeg er «bullish» jeg nå, etter at så mange indikatorer har blitt vrengt i riktig retning. Likevel er man jo litt redd, sier Alexander Åbyholm, aksjesjef i Nordea til Finansavisen tirsdag.Med drahjelp fra både oljeprisen og den internasjonale banksektoren, bikket hovedindeksen på Oslo Børs 300 poeng i går.Da Børsen stengte, endte den på 305,53 poeng, tilsvarende en oppgang på 2,67 prosent.- Markedet er ekstremt sterkt, og mange er overrasket. De som har vært short gjennom sommeren er blitt tatt med buksene nede, sier Åbyholm.Nordea-økonomene ser klare tegn til bedring på børsen.- Hvis markedet holder seg på dagens nivå, eller stiger ytterligere, vil det bli en god del emisjonsaktivitet i Norge. En rekke selskaper trenger penger, noe som kan komme til å materialisere seg, og det er bra for sånne som oss. Spørsmålet er om det løsner på kredittsiden, sier Alexander Åbyholm.