<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Kjøp disse tre aksjene

Meglerhuset Christiania Securities gir deg tre aksjer som kan være meget gode investeringsmuligheter i tiden som kommer. To av dem er reale børs-rugger.

  Publisert 3. aug. 2009 kl. 12.29
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.56
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 211 ord
  Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme

  Meglehuset Christiania Securities omtaler i sin morgenrapport mandag tre aksjer som alle får kjøpsanbefaling.De tre det gjelder er Telenor, Aker og StatoilHydro.- Telenor ga kjøpssignal tidligere i år ved brudd opp gjennom nivåene rundt tidligere topper ved ca. 45 kroner og 50 kroner. Etter en test av støtte rundt 45 kroner og brudd opp gjennom motstand ved 50 kroner er det dannet en kortsiktig stigende trend. Videre oppgang indikeres og det er lite motstand over dagens nivå. Vi kjøpsanbefaling men hever kursmål til 65 kroner og stopp til 52 kroner, kan man lese i rapporten.For Aker-aksjen sin del har verdipapiret nylig brutt viktig motstand.- Aker-aksjen har vist en mer eller mindre sidelengs utvikling siden i fjor høst. På kort sikt har aksjen reagert opp og brutt opp gjennom motstand ved ca. 130 kroner. Videre oppgang indikeres. Sterk støtte ned mot 126-127 kroner. Vi opprettholer kjøpsanbefaling med kursmål 155 kroner og stop loss 125 kroner, skriver meglerhuset.Også StatoilHydro-aksjen får en kjøpsanbefaling.- StatoilHydro har dannet et mønster med stadig høyere bunner siden i fjor høst. Et nytt kjøpssignal ble gitt ved brudd opp gjennom ca. 124 kroner. Videre oppgang indikeres. Noe støtte rundt 130 kroner. Vi opprettholder vår kjøpsanbefaling med kursmål 140 kroner og stop loss på 124 kroner, heter det fra meglerhuset.