<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kjøp, kjøp, kjøp og selg

Jan Petter Sissener forteller om tre aksjer som kan stige i verdi, og en aksje du bør holde deg unna.

  Publisert 1. aug. 2009 kl. 09.46
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.55
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 60 ord
  Jan Petter Sissener - Foto: Finansavisen

  I dagens utgave av Finansavisen stiller Jan Petter Sissener, forvalter i Sissener Sirius, opp for å gi leserne investeringsråd.-Oslo Børs 31.12.2009: Indeksen vil trolig havne et sted mellom 340 og 350. Verden er på vei ut av resesjonen, om enn sakte. Hold deg unna alle selskaper med dårlig balanse, og/eller dårlige eller aksjonærfiendtlige eiere og ledelse, sier Sissener.Favorittaksjer:•RCL•Norsk Hydro•YaraSalgskandidat:•Norske Skog