<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Meglerhus: Selg aksjen!

Meglerhuset DnB Nor Markets har en salgsanbefaling på fiskeaksjen.

  Publisert 3. aug. 2009 kl. 13.04
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.56
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 93 ord
  Foto: Scanpix

  Onsdag 12. august legger SalMar frem tall for andre kvartal 2009. I en fersk rapport, skriver DnB Nor Markets følgende:Med de laveste produksjonskostnadene og en solid finansiell posisjon er selskapet blant de beste i bransjen. Dette er også reflektert i kursen, med selskapet verdsatt betydelig over sammenlignbare selskaper. Det har i løpet av Q2 vært enkelte biologiske utfordringer og i kombinasjon med en høy kontraktsdekning gjør dette at selskapet ikke vil nye fullt ut av det gode spotmarkedet for fisk.DnB Nor Markets har en salgsanbefaling med et kursmål på kroner 37.50 pr. aksje.