<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Meglersjef: Kjøp disse aksjene

Meglersjef Ståle Bjørnstad venter kursoppgang og anbefaler kjøp av følgende aksjer.

    Publisert 4. aug. 2009 kl. 15.18
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.58
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 63 ord

    I et intervju med TDN Finans sier meglersjef Ståle Bjørnstad i Handelsbanken Capital Markets at han er positiv til aksjer som Telenor og Yara.- Vi tror etterspørselen vil tvinge seg frem for Yara fremover. Vi er positive til aksjen, sier Bjørnstad.I skrivende stund omsettes Telenor-aksjen for 57,15 kroner (-1,58 prosent) mens Yara-aksjen omsettes for 192,31 kroner (-1,96 prosent).Les også: Hegnar: Krisen er ikke over