<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Opp og ned på børsene i Europa

Det er litt opp og ned på børsene i Europa torsdag ettermiddag. Her stiger det.

  Publisert 6. aug. 2009 kl. 16.42
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 19.01
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 123 ord
  Foto: HegnarOnline

  Mens hovedindeksen på Oslo Børs er ned 0,5 prosent til 300,31 torsdag ettermiddag, er det blandet i Europa.I Frankfurt er DAX opp 0,11 prosent, mens FTSE 100 i London er opp 0,58 prosent. CAC 40 i Paris balanserer mellom opp og ned. I skrivende stund er den opp 0,01 prosent.Slik går det på børsene i EuropaSlik går det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i Asia Slik går det på børsene i Asia.