<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

REC hetest på børsen

Solenergiselskapet REC har vært sommerens heteste aksje.

  Publisert 3. aug. 2009 kl. 11.03
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.56
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 153 ord
  REC-logo og solcellepanel fra selskapet - Foto: Finansavisen

  Aktiviteten blant private aksjesparere falt kraftig i juli, men privatpersoner opprettholdt sitt positive markedssyn og fortsatte å kjøpe aksjer i juli.- Netto kjøpte private aksjesparere aksjer for 43,4 millioner og mest populær å kjøpe i sommer var solenergiselskapet REC. På kort sikt derimot virker de private aksjesparerne å være splittet med hensyn på hvor børsen skal. I juli ble det nemlig nettokjøpt både Bull og Bear, noe som viser at vi har en gruppe som tror på børsoppgang og en gruppe som tror på børsnedgang fremover, sier daglig leder Anders Skar i Nordnet Bank i en melding.De fem enkeltaksjene privatpersoner kjøpte mest målt i kroner i juli var REC, Norsk Hydro, XACT Derivat BULL, Artumas Group og XACT Derivat BEAR.De fem enkeltaksjene privatpersoner solgte mest målt i kroner i juli var StatoilHydro, DNO, Yara, Telenor og Golden Ocean Group.Den aksjen som ble handlet mest i juli var XACT Derivat Bear med 38.653 transaksjoner.