<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sjeføkonom: Dette kan påvirke markedet

Klokken 14.15 offentligjøres nyheter som kan påvirke markedet. Sjeføkonom forteller hva du kan forvente deg.

  Publisert 5. aug. 2009 kl. 10.15
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.59
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 145 ord
  Foto: Scanpix

  I dagens morgenrapport fra Nordea understreker sjeføkonom Steinar Juel at store avvik i dagens sysselsettingstall fra USA kan gi utslag i markedet.Les også: Sjeføkonom: Dette kan påvirke markedet-Gjennom offentliggjøringen av ADP-sysselsettingstallene i dag får vi en første føling med hva sysselsettingsutviklingen var i USA i forrige måned. ADP ventes å vise et fall i sysselsettingen på 335.000, mot et fall på 473.000 i juni. Det vil i tilfellet tilsi en nedgang i samlet sysselsetting, som vi får tall for fredag, på 350.000, mot 467.000 i juni, sier Juel.-Det er i første rekke en sesongmessige mindre nedgang i sysselsettingen i bilindustrien enn i juni som antas å bidra til den reduserte nedgangen. Sysselsettingsnedgangen i bilindustrien var unormalt stor i juni, sier sjeføkonomen.-Avviker ADP-tallene mye fra det som ventes, vil det endre forventningene til nonfarm payrolls fredag, og trolig gi markedsreaksjoner, avslutter Juel.Tallene slippes klokken 14.15 norsk tid.