<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Slik åpner Wall Street mandag

Fredag ble en relativt nervøs dag for amerikanske investorer. Blir det mer å glede seg over på mandag?

  Publisert 3. aug. 2009 kl. 13.33
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.56
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 171 ord
  Foto: Scanpix

  Fredag opplevde investorene på Wall Street en relativt nervøs dag, men til slutt endte to av tre hovedindekser dagen i pluss.Dow Jones styrket seg med 0,19 prosent til 9.171,61 poeng, mens S&P 500 la på seg 0,07 prosent. Nasdaq endte imidlertid ned 0,29 prosent.S&P 500 makter altså fremdeles ikke å heve seg over sin viktige 1.000-poengsgrense, men ting kan tyde på at dette skjer mandag.I dag ser det nemlig ut til at det er duket for mer oppgang, for akkurat nå er futures generelt sett positive.Dow Jones er ventet opp 0,93 prosent fra start, mens S&P 500 ligger an til å styrke seg med 0,0,98 prosent i det dørene går opp på børsen.Nasdaq ser ut til å stige 1,01 prosent fra start, melder CNBC.Lovende bank-resultater fra Europa, blant annet fra storbanken HSBC, er en av faktorene som sender futures opp mandag.I tillegg uttalte Dr. Doom, Professor Nouriel Roubini, på en konferanse mandag, at rallyet man har sett innen råvarer den siste tiden kan komme til å strekke seg inn i 2010.