<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Våre aller beste investeringstips

Investeringsdirektør Tore Høghaug forteller deg akkurat hva du bør gjøre for at pengene dine skal yngle.

  Publisert 4. aug. 2009 kl. 09.24
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.57
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 171 ord
  En trader på gulvet på NYSE - Foto: AP

  I september i fjor rådet Tore Høghaug i Finanshuset kundene å beholde en god del av sparepengene, opptil cirka 20 prosent, i bankinnskudd, skriver Finansavisen tirsdag.Etter en real nedtur i aksjemarkedet har han igjen fått troen på aksjer.- Vi har blitt noe mer positive til aksjemarkedet, selv om det alltid er nedsiderisiko forbundet med aksjer. Særlig mener vi norske og nordiske aksjer kan gjør det bra, og hvis nedturen i USA ikke fortsetter vil det slå veldig positivt ut her, sier Høghaug.Basert på Finanshusets markedssyn utarbeider selskapet en modellportefølje hvor de blant annet vurderer aksjer, krafthandel, eiendom og hedgefond.- Dette er en likvid portefølje, og det er ikke alltid det beste over tid. Man bør også ha illikvide investeringer i en mer sammensatt portefølje, og vi gir derfor ulike råd basert på hva slags risikoprofil kunden ønsker, sier han.Høghaug og hans team anbefaler akkurat nå:- Aksjer- Hedgefond- Eiendom- KredittobligasjonerLes hele intervjuet med Høghaug, og få med deg hva han ikke anbefaler at du investerer penger i, i dagens utgave av Finansavisen.