<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ville spekulasjoner rundt Buffet

Han skal være god for over 220 milliarder kroner. Nå spekuleres det vilt i amerikanske medier rundt Warren Buffet.

  Publisert 5. aug. 2009 kl. 13.33
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.59
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 175 ord
  Foto: Scanpix

  Investorlegenden Warren Buffet skal personlig være god for over 220 milliarder kroner, og leder det meget kjente selskapet Berkshire Hathaway.Nå spekuleres det vilt i USA hvem som etter hvert skal ta over sjefsstolen i selskapet, skriver na24 onsdag.Buffett har ledet Berkshire siden 1960, men nå nærmer tiden seg for å finne en arvtaker.David Sokol er et av navnene som blir nevnt. 52-åringen ble nylig oppnevnt til ny sjef for flyselskapet NetJets, og bladet Baron's har tidligere omtalt Sokol som den som kommer til å overta etter Buffet.- Han må ha stor tro på Sokol evner når han kaster ham inn i NetJets. Jeg vet ikke om det betyr at han er arvingen, men det betyr at han er inne i varmen, sier forfatteren av Buffett-boken Of Permanent Value: The Story of Warren Buffett, Andrew Kilptrrick.NetJets er et av de verste av selskapene i porteføljen til Buffett.I første kvartal i år leverte flyselskapet et tap på 96 millioner dollar, mot et overskudd på 45 millioner dollar i samme periode i 2008.Se intervju med Davis Sokol her