<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker: Kjøp, kjøp og kjøp

Analytiker Asbjørn Taugbøl venter kursoppgang og anbefaler kjøp av følgende aksjer.

  Publisert 25. mars 2010 kl. 14.14
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.29
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 226 ord
  Analytiker Asbjørn Taugbøl i Investtech. Foto: Iván Kverme

  I dagens rapport fra Investtech beskrives Tomra, Siem Offshore og Telio som kjøpskandidater.- Tomra Systems brutt gjennom taket ved 28,50 kroner i en rektangelformasjon, og det er signalisert videre oppgang til 31,26 kroner eller mer. Positiv volumbalanse styrker kjøpssignalet. Det ligger noe motstand ved 29,70 kroner, mens det ved reaksjoner tilbake, nå er støtte ved 28.60 kroner. Det underliggende trendbildet er positivt på mellomlang sikt. Aksjen er nøytral på innsidehandler. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, sier Taugbøl.- Siem Offshore ligger i en stigende trend på mellomlang sikt og en videre positiv utvikling innenfor denne indikeres. Aksjen har nå marginalt brutt motstanden ved 9,30 kroner. Fortsatt noteringer over dette nivået vil være et kjøpssignal. Aksjen har bra momentum med økende volum, noe som styrker bruddet. RSI er overkjøpt. Aksjen kan likevel gjerne stige videre, og vi bør se en nedgang i RSI-kurven før dette anses å svekke aksjen. Aksjen er nøytral på innsidehandler. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, sier analytikeren.- Telio Holding ASA har brutt den stigende trenden på mellomlang sikt, noe som i første omgang indikerer svakere stigningstakt. Aksjen reagerer opp fra støtten ved 40 kroner, men det er fortsatt noe motstand ved 47 som kan bremse oppgangen på kort sikt. Et eventuelt brudd på dette nivået vil være et kjøpssignal. Kort sikt: Svak kjøpskandidat. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, avslutter Taugbøl.