<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Finanstilsynet slakter meglerhus

RS Platou får knallhard kritikk fra Finanstilsynet. Hele styret er nå skiftet ut.

  Publisert 29. mars 2010 kl. 16.08
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.33
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 110 ord
  Foto: AP

  For en måned siden fikk RS Platou Markets as et varsel om at Finanstilsynet vurderte å gi meglerhuset et pålegg om å skifte ut styret. Årsaken til det er et såkalt tematilsyn og en undersøkelsessak fra ifjor vår.Ifølge dn.no har Finanstilsynet i dag sendt sin endelige konklusjon til meglerhuset. I brevet skriver Finanstilsynet at vilkårene for tilbakekall av meglerhusets tillatelse er tilstede.- Overtredelsene fremstår som både alvorlige og systematiske, skriver Finanstilsynet.RS Platou har nå skiftet ut hele det tidligere styret, som besto av styreleder Henrik August Christensen og styremedlemmene Peter Martin Anker, Henning Lund og Simen Flaaten. Det nye styret består av Jørgen Lund, styrelder, Birger Nergaard og Erlend Bondø.