<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fremdeles bull på aksje - kan gå 30 prosent

- Jeg er fremdeles bull på aksjen, uttaler Credit Suisse-analytiker mandag. Børs-giganten Yara får tommel opp.

  Publisert 29. mars 2010 kl. 11.08
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.33
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 139 ord
  Foto: Scanpix

  Analytiker Lars Kjellberg i Credit Suisse sier til SIX News mandag at han har klokkertro på Yara fremover.Dette til tross for at aksjen har dalt nærmere 3,50 prosent i løpet av den siste uken.Kjellberg opererer fremdeles med en outperform-anbefaling på Yara, og har satt kursmålet på aksjen til 324 kroner.Yara blir mandag omsatt til 253,70 kroner - opp 0,20 prosent - og det betyr at Credit Suisse tror oppsiden for gjødsel-aksjen kan være på nærmere 30 prosent.Nedturen for Yara den siste tiden skyldes i stor grad svak utvikling i urea-prisen, drevet av de dårlige værforholdene i USA og i Vest-Europa, samt store mengder kinesisk urea i det internasjonale markedet.- Selv om dette åpenbart ikke et positivt på kort sikt for gjødselshistorien, er det heller ikke et salgssignal for Yara i vårt syn, skriver Credit Suisse i en fersk analyse.