<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hexagon kjøper opp svensker

- Styrker vår posisjon som markedsleder ytterligere.

  Publisert 30. mars 2010 kl. 16.16
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.34
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 64 ord
  Hexagon Composites. Erik Espeset, adm direktør. Foto: Finansavisen.

  Hexagon-datteren Ragasco, verdens største produsent av LPG-beholdere i kompositt, er i ferd med å kjøpe svenske Composite Scandinavia for 28 millioner svenske kroner, går det frem av en børsmelding.Selskapet benytter en annen teknologi enn Ragasco, som ifølge Hexagon nå styrker sin posisjon som markedsleder ytterligere.Ragasco vil betale åtte millioner svenske kroner utover oppgitt sum om et samarbeid om lisensoverføring til Vietnam lykkes.Hele meldingen her.