<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Investeringene er en megatrend

Delphi-forvalter Espen Furnes forteller om megatrender, kraftig vekst og hvor man nå bør investere pengene sine.

  Publisert 30. mars 2010 kl. 08.11
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.34
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 129 ord
  Espen Furnes, Delphi. Foto: Finansavisen

  Delphi-forvalter Espen Furnes forteller i Finansavisen tirsdag at det å investere i såkalt emerging markets er i ferd med å bli en kjempetrend.- Vi tror den strukturelle veksten i Emerging markets er en av de lange trendene som vil prege det kommende tiåret, sier Furnes.Men Furnes holder seg vekke fra de lokale børsene i eksempelvis Russland, Kina og India.- Risikoen blir lavere ved å investere i globale selskaper som er børsnotert i modne markeder, men med betydelig eksponering mot vekstmarkeder, versus å investere i selskaper notert i vekstmarkeder, sier han.Furnes trekker frem de tre selskapene Nestlé, SAB Miller og Oriflame som eksempler på selskaper som nå har store deler av salget sitt i emerging markets.Furnes forteller at for førstnevnte har all veksten de siste årene kommet fra disse markedene.