<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Meglergigant: - Børstoppen er veldig nær

Investeringsbanken Morgan Stanley heller kaldt vann i blodet på dem som tror oppturen på børsen kommer til å fortsette fremover.

  Publisert 30. mars 2010 kl. 10.30
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.34
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 104 ord
  Foto: AP

  Investeringsbanken Morgan Stanley tror børstoppturen man har sett de seneste ukene nå snart kan være over, skriver nettstedet di.se tirsdag.Meglergiganten trekker linjene tilbake til børsklimaet i 1994 og i 2004 og mener tiden som nå ligger fremfor oss kommer til å være preget av volatile børser der oppgangen går tregere.Investeringsbanken uttaler videre at oppgangen man har sett den siste tiden har kommet fordi amerikanske FED har beholdt et forsiktig språk i sin kommunikasjon med markedet.I tillegg var stemningen blant børsinvestorene usedvanlig svak i begynnelsen av februar, noe som ga opptur i perioden etter.Morgan Stanley tror også på sterk dollar og en svak euro fremover.