<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oslo Børs faller - Questerre tynger

Hovedindeksen på Oslo Børs faller fredag morgen. Questerre og Frontline er blant taperne (oppdatert 09.30).

  Publisert 26. mars 2010 kl. 09.07
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.31
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 389 ord
  Oslo Børs. Foto: Scanpix

  Etter 30 minutters handel på Oslo Børs er hovedindeksen ned 0,41 prosent til 374,86.Questerre og Frontline ned Questerre faller 3,7 prosent til 23,50 kroner etter en forvirrende børsmelding. Markedet trodde innsidere hadde solgt seg ned, men det var det motsatte som var tilfellet. Styreformann Peder Paus oppklarer det hele overfor HegnarOnline.Les intervjuet med Paus her. Frontline faller 2,7 prosent til 181 kroner etter melding om utstedelse av konvertibel obligasjon på inntil 225 millioner dollar .Blant få vinnere er DNO, som trekker opp 1,8 prosent til 7,60 kroner etter at styreformannen Berge Gerdt Larsen har kjøpt 2.500.000 aksjer til kurs 7,45 kroner per aksje.Hurtigruten fortsetter oppturen, så langt i dag med nye 2,6 prosent til 7,39 kroner. Blom stiger 2,7 prosent på albansk kontrakt.Oljeprisen trekker opp Oljeprisen stiger fredag morgen . Ifølge Reuters øker risikoviljen blant investorene etter at EU har kommet til enighet om en krisepakke for Hellas.Brent-olje for mai-levering handles for 80,26 dollar fatet, opp 65 cent, mens WTI-oljen stiger 64 cent til 81,17 dollar fatet.- Hvis noe veldig konkret kommer ut om Hellas og folk glemmer Europas problemer - samtidig som dollaren kommer ned igjen, kan oljen klatre høyere, sier energitrader Clarence Chu hos Hudson Capital Energy i Singapore til Reuters.Chu, som nå forventer oljepriser på 80-83,50 dollar fatet fremover, karakteriserer også gårsdagens jobless claims fra USA som et "oppmuntrende signal" for oljemarkedet.Statoil faller 0,3 prosent til 137,30 kroner. Det norske faller 3,5 prosent til 30,80 kroner etter at ny brønn boret tørt.Faller og stiger mest Taperlisten toppes av RXT, som har fullført dumpingemisjonen og fått inn 240 millioner kroner. Aksjen faller 12 prosent til 22 øre. Sparebanken Øst faller 10,2 prosent (4,00 kroner) til 35,30 kroner. Fallet er identisk med utbyttet, som er eksklusivt fra i dag.Badger Explorer trekker ned 7 prosent, mens Emgs, Funcom og Hexagon faller rundt 5 prosent.Transeuro topper vinnerlisten med pluss 5,5 prosent, mens Star Reefers avanserer 5,2 prosent.Periscopus AS ved Trygve Hegnar eier 26,35 prosent i HRG (Hurtigruten).Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i EuropaNew York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.