<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

REC til himmels på salg

- Vi starter å selge nå, sier konsernsjef Ole Enger i REC.

  Publisert 31. mars 2010 kl. 10.54
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.38
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 108 ord
  RECs konsernsjef, Ole Enger - Foto: Finansavisen

  Renewable Energy Corp. har solgt sine første solcellepaneler fra Singapore-fabrikken, ifølge konsernsjef Ole Enger i REC.- Ja, vi starter å selge nå, sa han på spørsmål om de allerede hadde solgt noen paneler fra den nye fabrikken, ifølge TDN Finans.Selskapet sa i kvartalsrapporten at noen produksjonslinjer på celler og paneler allerede var i gang.- Status er at vi er i gang med testproduksjon av celler og moduler og vi har begynt å skipe noen av disse modulene til Europa for salg, men det er foreløpig snakk om veldig begrensede volumer, sier investorkontakt Mikkel Tørud til Reuters.Aksjen stiger i skrivende stund 10,69 prosent, til 28,17 kroner på Oslo Børs.