<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Røkke utvider låneramme

Aker BioMarine øker lånerammen fra majoritetseier.

  Publisert 26. mars 2010 kl. 11.04
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.31
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 82 ord
  Kjell Inge Røkke. Foto: Knut Falch / SCANPIX

  Aker BioMarine og Aker ASA har fredag blitt enige om å øke lånerammen på det kortsiktige lånet som ble meldt 15. september 2009 med 20 millioner kroner, går det frem av en melding.Siden låneavtalen ble inngått i september har Aker BioMarine hatt en positiv utvikling med økt salg og god fangst hittil i år noe som har medført økt behov for arbeidskapitalfinansiering.Det kortsiktige lånet vil bli som tidligere meldt bli tilbakebetalt fra emisjonsprovenyet fra den foreslåtte emisjonen.Emisjonsvilkårene forøvrig vil ikke bli påvirket.