<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Selskapet slipper ny bombe tirsdag

Selskapet har slitt i lang lang tid og planlegger ny emisjon. - Det kommer ny taps-bombe fra SAS tirsdag, sier analytiker.

  Publisert 30. mars 2010 kl. 08.29
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.34
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 113 ord
  Foto: Scanpix

  Tirsdag legger flyselskapet SAS frem et oppdatert resultat for januar og februar i forkant av emisjonen på 5 milliarder svenske kroner fra den 15. til 29. april, skriver Finansavisen.SAS styrer mot et nytt milliard-underskudd på bare to måneder, om en dansk aksjeanalytiker får rett.- Jeg legger til grunn at SAS hadde en omsetning på 6 milliarder svenske kroner i januar og februar, og et EBIT-resultat på minus 1 milliard svenske kroner, sier analytiker Jacob Pedersen i Sydbank.Pedersen mener imidlertid at tallene kan komme til å by på overraskelser.- Det er stor usikkerhet rundt tallene, fordi SAS aldri før har offentliggjort resultatet for to måneder isolert, sier han.Analytikerens anslag er eksklusive restruktureringskostnader i perioden.