<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Slik ville ekspertene investert 10 mill.

Hvordan ville Peter Warren, Jens Ulltveit-Moe, Jan Petter Sissener og Petter Goldeheim investert 10 millioner kroner? Ekspertene avslører sine tips.

  Publisert 31. mars 2010 kl. 09.29
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.35
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 233 ord
  Peter Warren - Foto: Finansavisen

  Hvordan ville Peter Warren, Jens Ulltveit-Moe, Jan Petter Sissener og Petter Goldeheim investert 10 millioner kroner?Det gir Finansavisens onsdagsutgave deg svaret på. Totalt er ti eksperter intervjuet om sine heteste investeringstips.HegnarOnline gir deg her et sammendrag av hvor fire av dem mener pengene dine yngler best.Peter Warren har følgende råd til investeringsglade:- Plassér 8,25 millioner kroner i fem forskjellige norske banker på fastrente, og kjøp en femårs kjøpsopsjon på amerikanske dollar mot japanske yen med innløsningskurs 102,00 for den resterende summen.Jens Ulltveit-Moe sier at han ville ha investert sine 10 millioner litt annerledes. På lang sikt har han tro på fornybar energi, men på kort sikt er rådet et litt annet- Da er olje fortsatt kongen så det blir PGS, og så norsk skjermet virksomhet som Veidekke, sier Ulltveit-Moe.Jan Petter Sissener sier han ville plassert en tredjedel av sine ti millioner i neste investeringsselskap fra Sissener AS, en tredjedel i feriebolig i ett av PIIGS-landene samt en tredjedel i aksjeeksponering mot det fjerne Østen.Forvalter Petter Goldenheim ville delt opp sin investering i fire deler.- 40 prosent ville jeg satt i mitt eget aksjefond, Fram Global, 20 prosent ville jeg investert i Wilh. Wilhelmsen, 20 prosent hadde jeg satt i Yara, og som en liten forsikring ville jeg satt de siste 20 prosentene i fem års norske statsobligasjoner, sier han.Få med deg alle rådene fra alle de ti ekspertene i onsdagens utgave av Finansavisen.