<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tapte 600 mill. på kjendis-aksje

Den siste tiden har flere profilerte investorer kjøpt seg opp i selskapet. For andre har aksjen allerede vært et sant mareritt.

  Publisert 25. mars 2010 kl. 08.16
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.28
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 90 ord
  Foto: Scanpix

  Den siste tiden har en rekke profilerte finans-kjendiser i Norge kjøpt seg opp i selskapet Eitzen Chemical.Blant disse er Petter Stordalen, Tore Aksel Voldberg og Arne Fredly.Les også: Børstaperen finans-kjendisene elskerFor det danske rederiet Clipper har imidlertid Eitzen Chemical, i følge DN, vært et sant mareritt. De solgte seg onsdag helt ut av aksjen med et ventet tap på rundt 600 millioner kroner.Selskapet gikk inn i Eitzen Chemical for rundt halvannet år siden og betalte da omlag 20 kroner per aksje. Clipper solgte aksjene for cirka 2 kroner per stykke.