<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Vil kaste styret i Crew

Stor-aksjonær ønsker en ekstraordinær generalforsamling i Crew Gold Corp for å bytte ut styret.

  Publisert 29. mars 2010 kl. 06.59
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.32
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 70 ord
  Foto: Sveriges Riksbank

  Crew Gold-aksjonær Bluecone Ltd, Limasol, Kypros ønsker en ekstraordinær generalforsamling i selskapet. for å erstatte styret i selskapet, opplyser Crew-sjef William LeClair i en melding.Styret evaluerer anmodningen og dets forpliktelser når det gjelder å komme med en respons på denne.Russiske Severstal har tidligere varslet et frivillig tilbud på alle Crew-aksjene etter at datteren Bluecone kjøpte seg kraftig opp. Budet ble indikert til 1,10 kroner, men siden har kursen steget kraftig